Angrerettloven

Du har etter norsk lov 14 dagers angrefrist. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angrefristen til hele 30 dager på alle smykker. Dette innebærer at om du angrer kjøpet, kan du melde i fra til oss innen 30 dager etter at du har mottatt varen. Når vi har mottatt varen i retur vil vi tilbakebetale beløpet uten spørsmål. 


Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser.

Ved hvert kjøp sender vi ut informasjon om angrerettloven samt angrerettskjema til alle våre privatkunder via e-post. Du kan også laste ned angrerettskjemaet her. Du trenger ikke bruke angrerettskjemaet å det beste er om du følger instruksjonene nedenfor.


Skal du bytte, reklamere, benytte deg av angrerett eller returnere varer, så følg disse instruksjonene:

  • Ta alltid først kontakt med oss ved å bruke e-post (post@gullbutikken.no) og referer til ORDRENUMMER. 
  • Beskriv hva problemet er og hva du ønsker. 
  • Ikke send varen før du har fått tilbakemelding. 
  • Vi vil informere deg om hva du skal gjøre og hvor du skal sende den. 
  • Når du da sender varen med posten til adressen du har fått oppgitt, husk å legge med ORDRENUMMER i pakken.

Merk:

  • Kunden må selv betale returen
  • Husk at smykket ikke kan være brukt eller ha riper, merker eller noen synlige skader.
  • Har kunden allerede fått utført størrelsesendringer eller annet tilvirkningsarbeide av varen hos oss etter kjøp og før retur/angrerett, påfølger kostnader for arbeid og materialer i tillegg
  • Alle våre smykker der det kan velges størrelse/lengde, må anses som et tilvirkningskjøp da vi får disse produsert etter kundens spesifikasjoner. Dette gjelder også alle smykker med Firetrace diamanter. Disse smykkene monteres og tilvirkes etter bestilling. Alle kjeder og armbånd der kunden velger størrelse/lengde må også tilvirkes og regnes deretter innunder denne bestemmelsen. Ved retur/angrerett på disse varene påløper en kostnad på 15 % av varens kjøpssum eller minimum kr 700,- Dette er regulert i angrerettloven § 22 - Unntak fra angreretten for salg av særskilt tilvirkede gjenstander.

 

Størrelsesguide

Velg den størrelsesguiden som passer deg.

Velg mellom ringstørrelse, diamantstørrelse og kjedelengde.
Størrelsesguide