FIRETRACE™ diamanter

Vi leverer kanskje Norges beste diamanter.
Våre rådiamanter leveres bl.a. av De Beers, verdens største leverandør av diamanter. Vi har i mange år brukt samme anerkjente sliperi i Antwerpen som leverer til bl.a. Bulgari, Chopard og Tiffanys i New York.

Bare GIA 3 X EXECELLENT CUT kan måle seg med FIRETRACE™
Hvor godt diamanten er slipt, er det som avgjør hvor vakkert diamanten glitrer. De 4 C-faktorene henger sammen, men perfekt slip skaper diamantens viktigste egenskap, nemlig lysspillet. FIRETRACE™ er en ny teknologi som gjør det mulig å måle de tre typene av lys fra diamanten. Nå kan vi velge ut de diamantene som har de eksakte proporsjonene for optimalt lysspill. Kun disse diamantene får selges under FIRETRACE™-navnet. I Norge er det kun vår leverandørs diamanter som testes med FIRETRACE™.

Farge og klarhet i toppsjiktet.
Alle diamanter som er merket med FIRETRACE er av kvaliteten TW / Si. Dette er fargeløse eller sjeldent hvite diamanter som er veldig klare med små innesluttninger. Fluorisering er svak eller ikke eksisterende å sertifisert til "None eller Faint". Disse diamantene er helt i toppsjiktet.

Medfølgende sertifikat og dokumentasjon.
Til alle diamantsmykker følger det med Ekthetsbevis. Til diamanter fra 0,25 ct medfølger analysekort / 4C ID-kort med proporsjonene og resultatene fra lysmålingene. Ved kjøp av diamanter over 0,40 carat, medfølger et GIA, IGI eller HRD-sertifikat fra Diamond High Council i Antwerpen.

En billig diamant... er nettopp det.
CE står for Clarity Enhanced, dvs. klarhetsforbedret. Vi fører IKKE CE-diamanter.

Konfliktdiamanter - Garanti.
Kimberley-prosessen er en internasjonal sertifiseringsordning for diamanter, etablert for å bryte forbindelsen mellom handel med uslepne diamanter og væpnede konflikter. Våre diamanter er selvfølgelig i overensstemmelse med avtalen.
 
 
Størrelsesguide

Velg den størrelsesguiden som passer deg.

Velg mellom ringstørrelse, diamantstørrelse og kjedelengde.
Størrelsesguide