Det er helt trygt å handle på Gullbutikken

Våre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning.

Det er helt trygt å handle på gullbutikken.no. Vi samarbeider med Norges største leverandører der deres ekspertise og innkjøpsvolum gjør det slik at varene er kvalitetssjekket gjennom flere ledd. Våre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning.

Mange ville kanskje spurt seg om hvordan en kan være sikker på hva man får ved handel over nett. Vi spør deg heller om hvordan kan du være sikker på hva du får over disk? De færreste har fagkompetanse når det gjelder smykker og diamanter, og det vil være umulig å se med det blotte øye om du for eksempel har fått en god eller mindre god diamant.

Gjennom våre store leverandører kan du være helt sikker på at du får rett vare. Du har også angrerett når du handler på nett!
Størrelsesguide

Velg den størrelsesguiden som passer deg.

Velg mellom ringstørrelse, diamantstørrelse og kjedelengde.
Størrelsesguide