Endring av størrelserGjør et grundig forarbeide med størrelser før bestilling, så gjør du et veldig godt kjøp hos oss. Gjør du et ugjennomtenkt kjøp slik at varen må sendes tilbake, tilvirkes på nytt og igjen sendes til deg, påløper det unødvendige kostnader med både frakt og tilvirkning.

Vi har i utgangspunktet veldig lave marginer og veldig gode priser til deg som kunde. Har du bestilt feil lengde å ønsker at vi tilvirker/endrer til ny lengde eller størrelse, så kommer det kostnader på dette arbeidet da vi ikke kan subsidiere denne jobben flere ganger.

Vi som alle andre i vår bransje har ikke alle størrelser og variasjoner på lager. Det er ikke mulig da vi omsetter kapitalvarer som gull og diamanter. Kostnad på varelageret ville i så fall blitt umulig. Derfor tilvirkes varene fra halvfabrikat til ferdig produkt etter bestilling i den størrelse/spesifikasjon kunden velger.

Priser på tilvirkning av ny størrelse/lengde gjøres til kostpris. Vi har ingen fortjeneste på disse tjenestene.


Ringer: kr 500,-
Ringer kommer i halvfabrikat. Etter bestilling tilvirker gullsmed ringen i størrelsen du som kunde bestiller, Ringen går så til juvelfatter for montering av juvel for så å gå tilbake til gullsmed for rhodinering. Dette er en møysommelig og kostbar prosess.

Kjeder og armbånd: kr 500,- + mellomlegg for gull
Kjeder og armbånd kommer på ruller, de kuttes og monteres med lås av våre gullsmeder i lengden du har bestilt. Ønsker du å endre størrelse etter levering må denne jobben gjøres på nytt.

Frakt (forsikret sending) til kunde etter størrelsesendring: kr 280,-
Det kan i enkelte tilfeller være rimeligere å endre størrelse hos en lokal gullsmed da det i så fall ikke tilkommer frakt to ganger.

 

Ønsker du at vi tilvirker nytt smykke eller endre lengde på smykket du har bestilt og mottatt, så gi oss beskjed, så sender vi deg betalingslink og returinfo.

 

 

 

 

 

Størrelsesguide

Velg den størrelsesguiden som passer deg.

Velg mellom ringstørrelse, diamantstørrelse og kjedelengde.
Størrelsesguide