Norsk garanti

Mange norske serviceverksteder og butikker er ikke villige til å ta i mot ur og klokker kjøpt på utenlandske nettbutikker. Dette er ikke tilfelle om du handler av oss. Da har du full garanti og servicemuligheter.

Vi vet det kan være fristende å handle klokker fra utenlandske forretninger da det mange ganger fristes med gode tilbud og rimeligere varer. Men vær klar over at du vil få problemer med service og garanti på din klokke om uret er kjøpt i utenlandske nettbutikker. Vi har norsk garanti å samarbeider med hovedverkstedet.

Det følger med bruksanvisninger på norsk og garantibevis til hver modell. Det anbefales å lese disse nøye da vilkårene for garantien står beskrevet der.

Profesjonelle dykkerklokker blir brukt av dykkere som er avhengig av en klokke de kan stole på. Det er juridiske ansvarsforhold knyttet til en service. Dykkerurtest, batteriskift og service blir derfor foretatt hos autoriserte urmakerverksted. Batteriskift og service på dykkeruret bør gjennomføres en gang pr. år. Dette innefatter batteriskift, skifting av pakninger, trykktest og kontroll av dybdemåler.

Gullbutikken.no har avtale med autorisasjonsgiver om gjennomføring av service på dykkerur. Service blir gjennomført på deres hovedverksted. Uret er i de aller beste hender.
Størrelsesguide

Velg den størrelsesguiden som passer deg.

Velg mellom ringstørrelse, diamantstørrelse og kjedelengde.
Størrelsesguide