go to checkout

Joy FIRETRACE™ diamantørepynt i hvitt gull TW/SI totalt 0,70 ct.

Joy FIRETRACE™ diamantørepynt i hvitt gull TW/SI totalt 0,70 ct.
Norges eldste ur og gullsmed på nett
Høy kvalitetUtvidet angrefristLivstidsgaranti
Gratis fraktHurtig lerveringLave priser
  • Detaljer
  • FIRETRACE™ diamanter
  • Diamantsertifikat
  • Diamantskolen
  • Høy kvalitet
  • Livstidsgaranti
  • Lave priser
  • Utvidet angrefrist
  • Trygghet
  • Gratis frakt og hurtig levering
product-detail

Detaljer2 x 0,35 ct. Briljantslipte diamanter.

Noor diamantsmykker er håndlaget av norske gullsmeder og juvelfattere. Dette er vår toppserie.

<h2>FIRETRACE™ diamanter</h2>

FIRETRACE™ diamanterVi leverer kanskje Norges beste diamanter med farge, klarhet og slip i toppsjiktet. Bare GIA 3 X EXECELLENT CUT kan måle seg med våre FIRETRACE diamanter.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Firetrace DiamanterVi leverer kanskje Norges beste diamanter. 
Våre rådiamanter leveres av De Beers, verdens største leverandør av diamanter. Vi har i mange år brukt samme anerkjente sliperi i Antwerpen som leverer til bl.a. Bulgari, Chopard og Tiffanys i New York.

Bare GIA 3 X EXECELLENT CUT kan måle seg med FIRETRACE™
Hvor godt diamanten er slipt, er det som avgjør hvor vakkert diamanten glitrer. De 4 C-faktorene henger sammen, men perfekt slip skaper diamantens viktigste egenskap, nemlig lysspillet. FIRETRACE™ er en ny teknologi som gjør det mulig å måle de tre typene av lys fra diamanten. Nå kan vi velge ut de diamantene som har de eksakte proporsjonene for optimalt lysspill. Kun disse diamantene får selges under FIRETRACE™-navnet. I Norge er det kun vår leverandørs diamanter som testes med FIRETRACE™. 

Farge og klarhet i 
toppsjiktet.
Alle diamanter som er merket med FIRETRACE er av kvaliteten TW / Si. Dette er fargeløse eller sjeldent hvite diamanter som er veldig klare med små innesluttninger. Fluorisering er svak eller ikke eksisterende å sertifisert til "None eller Faint". Disse diamantene er helt i toppsjiktet.

Medfølgende sertifikat og dokumentasjon. 
Til alle diamantsmykker følger det med Ekthetsbevis. Til diamanter over 0,20 ct medfølger analysekort / 4C ID-kort med proporsjonene og resultatene fra lysmålingene. Ved kjøp av diamanter over 0,75 carat, medfølger et GIA, IGI eller HRD-sertifikat fra Diamond High Council i Antwerpen.

En billig diamant... er nettopp det. 
CE står for Clarity Enhanced, dvs. klarhetsforbedret. Vi fører IKKE CE-diamanter. 

Konfliktdiamanter - Garanti. 
Kimberley-prosessen er en internasjonal sertifiseringsordning for diamanter, etablert for å bryte forbindelsen mellom handel med uslepne diamanter og væpnede konflikter. Våre diamanter er selvfølgelig i overensstemmelse med avtalen. Les mer her.
<h2>Diamantsertifikat</h2>

DiamantsertifikatTil alle diamantsmykker følger det med Ekthetsbevis, analysekort, GIA, IGI eller HRD- sertifikat fra Diamond High Council i Antwerpen.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Diamantsertefikat
Til alle diamantsmykker følger det med Ekthetsbevis. 
Til diamanter over 0,20 ct medfølger analysekort / 4C ID-kort med proporsjonene og resultatene fra lysmålingene. 
Ved kjøp av diamanter over 0,75 carat, medfølger et GIA, IGI eller HRD-sertifikat fra Diamond High Council i Antwerpen.

Analyse kort for diamanter

<h2>Diamantskolen</h2>

DiamantskolenLær de viktigste faktorene du burde kunne når du skal handle en diamant.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Diamantens verdi fastsettes ut i fra fire faktorer, de 4 C`er: Carat - Cut - Colour - Clarity (Carat, Slip, Farge og Klarhet).


Carat / Carat 
Vektenheten for diamanter er carat (ct). En carat tilsvarer 0,2 gram og må ikke forveksles med gullets karat (K).


Slip / Cut 
Slipets proporsjoner og symmetri bestemmer diamantens evne til å reflektere lyset - briljansen. Ved god slip, slippes lyset inn fra toppen og lysstrålene blir kastet tilbake fra fasettene. Briljantslipen er den vanligste og har 57 fasetter (slipeflater). En liten endring eller feil på proporsjonene kan påvirke lysspillet og prisen betydelig. Det er her FIRETRACE diamantene skiller seg ut, med et perfekt slip for maksimalt lysspill.Diamantslip
Farge / Colour
Det er sjeldent å finne helt fargeløse diamanter som River, som har den aller høyeste verdi. Diamanter forekommer også i fargene gul, rosa, rød, blå, brun, grønn, champagne, konjakk og sort. Våre smykker har en farge fra Top Wesselton (TW) som standard hvis ikke annet er oppgitt.

Diamant fargeskala

Klarhet / Clarity
Refleksjonen av lys sier noe om hvor ren diamanten er. Inneslutninger og uregelmessigheter i overflaten reduserer klarheten. Jo færre inneslutninger, desto høyere verdi. ’Luperen’ er når en ikke kan se inneslutninger i diamanten i en lupe med 10 x forstørrelse. Våre smykker har en klarhet med VS eller SI som standard om ikke annet er oppgitt.


Diamant inneslutninger
<h2>Høy kvalitet på skinner og innfattninger</h2>

Høy kvalitet på skinner og innfattningerDiamantinnfatting blir gjort av noen av landets beste. Våre smykker er fattet på en meget solid måte, så du slipper å uroe deg for å miste diamanten. Våre skinner i 585 hvitt gull har også et høyt innhold av Palladium i legeringen. Denne miksen av gull og legering gjør at våre ringer er hvitere samt langt mer slitesterke og robuste.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Livstidsgaranti.
Smykkene er så kraftige å så solide at vi her ingen problem med å gi dem livstidsgaranti. Dette er et smykke som skal brukes daglig i mange år å kanskje hele livet ut. Derfor er det viktig å velge høy kvalitet som tåler tidens tann.

Våre skinner i 585 hvitt gull har et høyt innhold av Palladium i legeringen.
De fleste produsenter bruker rimlige type legering som sølv eller annet. Innholdet i våre ringer er opp til 20% Palladium. Denne miksen av gull og legering gjør at våre ringer er hvitere samt langt mer slitesterke og robuste.

Diamanti
nnfatting blir gjort av noen av landets beste.
Innfatningen er en viktig faktor da det er klørene som skal holde diamanten på plass år etter år. Våre smykker er fattet på en meget solid måte, så du slipper å uroe deg for å miste diamanten. 

Kvalitetssjekket i flere ledd.
Alle produkter som er solgt blir nøye kvalitetssjekket både hos diamantfatter, gullsmed og produktansvarlig før de sendes rekommandert til deg. Smykket blir levert med finhetsstempel og ansvarsstempel.

<h2>Livstidsgaranti</h2>

LivstidsgarantiSmykkene er så kraftige å så solide at vi her ingen problem med å gi dem livstidsgaranti. Dette er et smykke som skal brukes daglig i mange år å kanskje hele livet ut. Derfor er det viktig å velge høy kvalitet som tåler tidens tann.
Vis mer +Vis mindre -
expand
GULLBUTIKKEN.NO tilbyr ene og alene høykvalitetsprodukter. Våre produkter er faktisk så godt og sterkt laget at vi kan tilby livstidsgaranti på alle smykker som kommer fra oss.


Kjøperen kan ikke gjøre krav gjeldene mot GULLBUTIKKEN.NO (eller leverandør), dersom feilen er følge av: Tap, tyveri, mangelfullt vedlikehold, ytre skader, vanlig slitasje ved bruk eller annen uforsvarlig behandling. Uhell eller andre hendelser etter levering som ligger utenfor GULLBUTIKKEN.NO kontroll. Inngrep eller reparasjon utført av person som ikke er autorisert reparatør av vedkommende produkt, eller bruk av ikke- originale reservedeler, vil medføre at garantien ikke lenger er gyldig. Kvittering med ordrenummer må sendes med ved eventuelle reklamasjoner. Kontakt GULLBUTIKKEN.NO for veiledning før du sender inn smykket.

<h2>Lave priser</h2>

Lave priserHvordan kan vi tilby så lave priser?

Dette gjennomføres med lavere driftskostnader og bedre tilgjengelighet for forbrukerne i motsetning til de tradisjonelle gullsmykkeforretningene. Vi har åpent for hele landet hele døgnet og våre målgrupper er ikke begrenset til et lite område. Vi kan følgelig selge mer varer til mindre priser.

Vis mer +Vis mindre -
expand

Store aktører og kjeder kan selvfølgelig ikke utkonkurrere sine egne tradisjonelle forretninger via Internett. Gullbutikken.no er en ren nettbutikk og har ingen tilhørighet til noen kjede eller tradisjonell gullsmykkeforetning med store driftskostnader. Vi trenger av den grunn ikke ta hensyn til ordinære priser.
<h2>Utvidet angrefrist</h2>

Utvidet angrefristDu har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Du har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker. Dette innebærer at du kan melde i fra til oss innen 30 dager etter at du har mottatt varen for ubegrunnet å angre kjøpet. Når vi har mottatt varen i retur vil vi tilbakebetale beløpet. 

Les mer om angrerettloven og fremgangsmåte her.
<h2>Det er helt trygt å handle på Gullbutikken</h2>

Det er helt trygt å handle på GullbutikkenVåre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Det er helt trygt å handle på gullbutikken.no. Vi samarbeider med norges største leverandører der deres ekspertise og innkjøpsvolum gjør det slik at varene er kvalitetsjekket gjennom flere ledd. Våre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning. 

Mange ville kanskje spurt seg om hvordan en kan være sikker på hva man får ved handel over nett. Vi spør deg heller om hvordan kan du være sikker på hva du får over disk? De færreste har fagkompetanse når det gjelder smykker og diamanter, og det vil være umulig å se med det blotte øye om du for eksempel har fått en god eller mindre god diamant. 

Gjennom våre store leverandører kan du være helt sikker på at du får rett vare. Du har også angrerett når du handler på nett!
<h2>Gratis frakt og hurtig levering</h2>

Gratis frakt og hurtig leveringNormalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Normalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Frakten er gratis. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. Du vil få sporingsnummer av oss og en hentelapp fra ditt lokale postkontor. Varen kviteres ut på posten med legitimasjon (for din sikkerhet).Enkelte ringer, ørepynt og anheng kan ha en utvidet leveringstid på 10 til 14 dager. Grunnen til den utvidede leveringstiden er at ringen monteres etter dine valg. Ringen skal først størrelsestilpasses hos gullsmed så til diamantfatter og til slutt til gullsmed igjen for rhodinering. Leveringstiden anses allikevel som meget hurtig, da tradisjonelle gullsmeder mange ganger har en leveringstid på 4 til 6 uker. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.