go to checkout

Om gullbutikkenGullbutikken som eies av PANDORUM AS er et 100 % norskeid selskap med organisasjonsnummer: 993 131 520 MVA.

Gullbutikken er i stor grad en familiebedrift. Vi har vår ekspertise innenfor urmaker og gullsmed yrket i gjennom 4 generasjoner, helt siden 1935. Gullbutikken startet virksomheten i 2003 å var den aller første ur og gullsmykkeforretningen på nett i Norge. 

Da vi startet var utfordringen å overbevise kundene om at det er trygt å handle denne type varer på nett. I dag er situasjonen annerledes å kundene er mer komfortable med å handle alle type varer. Du er beskyttet på mange måter. Angrerett, trygge betalingsløsninger, og et sterkt forbrukerombud. Du kan til og med velge å betale først etter at du har fått varen.  Alt dette gjør at dette lenger ikke er et tema for norske nettbutikker. I dag er faktisk smykker den syvende mest solgte varen på nett. 

Som nettbutikk i vår bransje er vi nødt til å være bedre, billigere, samt levere hurtigere enn våre tradisjonelle konkurrenter. Vi har ikke den samme fordelen med å kunne vise frem smykkene på samme måte som en vanlig gullsmykkeforretning.

Vi leverer kvalitetsvarer og smykker. Vi er meget gode på pris, service og hurtig levering. Alle våre produkter er kjøpt inn i Norge fra kjente norske leverandører. 

Gullbutikken ønsker velkommen til en trygg og lønnsom handel. Vi gir oss ikke før du er fornøyd.