go to checkout

GANT (Klokker dame Ø38) W109221

GANT (Klokker dame Ø38) W109221
Norges eldste ur og gullsmed på nett
14 dager angrefristIngen tollavgifterNorsk garanti
Hurtig lerveringGratis fraktHøy kvalitet
  • Detaljer
  • Trygghet
  • Norsk garanti
  • Ingen tollavgifter
  • 14 dager angrefrist
  • Gratis frakt og hurtig levering
product-detail

DetaljerBeskrivelse: GANT D IPG PARK HILL II MID GRØNN M/GRØNN REM Ø38 Vanntett: 50 meter Glass: Mineral
<h2>Vår urmakers fagekspertise er din trygghet</h2>

Vår urmakers fagekspertise er din trygghetVi har vår ekspertise innenfor urmaker og gullsmed yrket i gjennom 4 generasjoner, helt siden 1935.

Vis mer +Vis mindre -
expand
Som nettbutikk i vår bransje er vi nødt til å være bedre enn våre tradisjonelle konkurrenter. Vi leverer kvalitetsvarer og vi er meget gode på pris, service og hurtig levering. Alle våre produkter er kjøpt inn i Norge fra kjente norske leverandører. 

Gullbutikken er i stor grad en familiebedrift. Vi har vår ekspertise innenfor urmaker og gullsmed yrket i gjennom 4 generasjoner, helt siden 1935. Gullbutikken startet virksomheten i 2003 og var den aller første ur og gullsmykkeforretningen på nett i Norge. 

Da vi startet var utfordringen å overbevise kundene om at det er trygt å handle denne type varer på nett. I dag er situasjonen annerledes og kundene er mer komfortable. Du er beskyttet på mange måter. Angrerett, trygge betalingsløsninger og et sterkt forbrukerombud. Du kan til og med velge å betale først etter at du har fått varen. Alt dette gjør at det ikke lenger er et tema for norske nettbutikker. I dag er faktisk smykker og klokker den syvende mest solgte varen på nett.
<h2>Norsk garanti</h2>

Norsk garantiMange norske serviceverksteder og butikker er ikke villige til å ta i mot ur og klokker kjøpt på utenlandske nettbutikker. Dette er ikke tilfelle om du handler av oss. Da har du full garanti og servicemuligheter.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Vi vet det kan være fristende å handle klokker fra utenlandske forretninger da det mange ganger fristes med gode tilbud og rimeligere varer. Men vær klar over at du vil få problemer med service og garanti på din klokke om uret er kjøpt i utenlandske nettbutikker. Vi har norsk garanti å samarbeider med hovedverkstedet.

Det følger med bruksanvisninger på norsk og garantibevis til hver modell. Det anbefales å lese disse nøye da vilkårene for garantien står beskrevet der.

Profesjonelle dykkerklokker blir brukt av dykkere som er avhengig av en klokke de kan stole på. Det er juridiske ansvarsforhold knyttet til en service. Dykkerurtest, batteriskift og service blir derfor foretatt hos autoriserte urmakerverksted. Batteriskift og service på dykkeruret bør gjennomføres en gang pr. år. Dette innefatter batteriskift, skifting av pakninger, trykktest og kontroll av dybdemåler. 

Gullbutikken.no har avtale med autorisasjonsgiver om gjennomføring av service på dykkerur. Service blir gjennomført på deres hovedverksted. Uret er i de aller beste hender.

<h2>Ingen tollavgifter - Norsk nettbutikk</h2>

Ingen tollavgifter - Norsk nettbutikkUtenlandske nettbutikker frister ofte med billige varer. Har du tenkt på toll, leveringstider, angrefrist, garantier, risiko samt ulempene med retur? 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Det kan fort bli dyrt om du handler fra en utenlandsk nettbutikk. Verkstedene nekter service, tollavgiftene kommer i tillegg, frakt tar lang tid og retur ved for eksempel angrerett er kostbart (om du i det heletatt har angrerett). 

Handler du av oss, er du dekket på alle måter. Vi har hurtig levering, norsk garanti og service, 14 dager angrefrist på klokker og ingen tollavgift.
<h2>14 dager angrefrist</h2>

14 dager angrefristDu har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Dette innebærer at du kan melde i fra til oss innen 14 dager etter at du har mottatt varen for ubegrunnet å angre kjøpet.

Vis mer +Vis mindre -
expand
Mange utenlandske nettbutikker tilbyr ikke angrefrist eller overholder den. Hos oss kan du være sikker på at du har 14 dagers angrefrist på klokken du har handlet. Ubetinget. 

Når vi har mottatt varen i retur vil vi tilbakebetale beløpet. 

Les mer om angrerettloven og fremgangsmåte her.
<h2>Gratis frakt og hurtig levering</h2>

Gratis frakt og hurtig leveringNormalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Normalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Frakten er gratis. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. Du vil få sporingsnummer av oss og en hentelapp fra ditt lokale postkontor. Varen kviteres ut på posten med legitimasjon (for din sikkerhet).Enkelte ringer, ørepynt og anheng kan ha en utvidet leveringstid på 10 til 14 dager. Grunnen til den utvidede leveringstiden er at ringen monteres etter dine valg. Ringen skal først størrelsestilpasses hos gullsmed så til diamantfatter og til slutt til gullsmed igjen for rhodinering. Leveringstiden anses allikevel som meget hurtig, da tradisjonelle gullsmeder mange ganger har en leveringstid på 4 til 6 uker. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.