go to checkout

CITIZEN (Herre- klokke) Eco-Drive RCC Perpetual kalendar Kronograf Rediokontroll Safirglass AT8019-02W

CITIZEN (Herre- klokke) Eco-Drive RCC Perpetual kalendar Kronograf Rediokontroll Safirglass AT8019-02W
Norges eldste ur og gullsmed på nett
14 dager angrefristIngen tollavgifterNorsk garantiHurtig lerveringGratis frakt
  • Detaljer
  • Om CITIZEN
  • Teknologi
  • Trygghet
  • Norsk garanti
  • Ingen tollavgifter
  • 14 dager angrefrist
  • Gratis frakt og hurtig levering
product-detail

DetaljerFunksjoner: Eco- Drive, Perpetual Kalender, Radiokontroll - Lenke/Reim: Brun skinnreim - Str.urkasse: 43 mm - Urkasse: Stål med i Gull farget - Urskive: Brun - Glass: Safirglass - Vanntett: 200-300 meter/dykker
<h2>Om CITIZEN</h2>

Om CITIZENFra verdens største klokkeprodusent kommer Citizen med sine Miyota urverk. Citizen ble grunnlagt i Japan helt tilbake i 1930. De er kjent for å levere meget nøyaktige, presise, gode og solide kvalitets- ur til riktige priser.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Citizen ble grunnlagt i Japan 1930. De har igjennom tiden vært helt i spissen på innovasjon og teknologi.

Best kjent er Citizen for sin PROMASTER serie med høy teknologi og sin unike Eco-Drive funksjon. Noen av Citizens mange milepæler er bl.a. verdens første solarklokke (1975) verdens første dykkerklokke med elektronisk dybdemåler (1985) og med PC-interface (1990). I 1994/95 introduserte de kanskje den viktigste nyvinningen, ECO-DRIVE, som enkelt oversatt betyr ”aldri mer batteriskift”.
For Citizen, er høy kvalitet mer enn bare utforming og håndverk. For Citizen er dette også en vitenskap som har utviklet seg med tiden. I utformingen av Citizen klokker legges det vekt på alle spektre for å levere høyest mulig kvalitet på produktene.


<h2>CITIZEN Teknologi</h2>

CITIZEN TeknologiEco- Drive, Super Titanium, Radio-Controlled og Promaster spesifikasjoner er noen av teknologiene som gjør Citizen til det de er.
Vis mer +Vis mindre -
expand
ECO- DRIVE

ECO-DRIVE er betegnelsen for energi- systemet som konverterer lys til elektrisk energi. Energien som driver Eco-Drive klokkene blir mottatt av en Silicium lyscelle som omformer både naturlig og kunstig lys i Citizen klokkene. Man trenger derfor ikke å skifte batterier i klokken og teknologien har klare miljøvennlige fordeler. Et solcellepanel under skiven konverterer lyset til elektrisk energi som deretter får klokken til å gå. Med regelmessig eksponering for lys vil ECO-DRIVE kontinuerlig lade seg selv for resten av livet. ECO-DRIVE's revolusjonerende energicelle lagrer nok energi til å betjene klokken i opp til utrolige 180 dager.

CITIZEN SUPER TITANIUM:

Super titanium er 5 ganger så hardt, sterkt og motstandsdyktig mot riper som rustfritt stål. Det er også 40% lettere. Et forbedret materiale av samme type som NASA bruker i romfergene. Citizen super Titanium er også lysere enn vanlig Titanium. Perfekt for allergikere da den er 100% nikkel fri.

CITIZEN RADIO- CONTROLLED:

Uret kontrolleres av radiobølger som synkroniserer uret etter verdensklokken. Dette gjør at uret til en hver tid går helt riktig.

CITIZEN PROMASTER:

Best kjent er Citizen for sin Promaster serie med høye tekniske spesifikasjoner. Profesjonelle sports klokker som er robuste, holdbare, funksjonsrike og trygge. 


<h2>Vår urmakers fagekspertise er din trygghet</h2>

Vår urmakers fagekspertise er din trygghetVi har vår ekspertise innenfor urmaker og gullsmed yrket i gjennom 4 generasjoner, helt siden 1935.

Vis mer +Vis mindre -
expand
Som nettbutikk i vår bransje er vi nødt til å være bedre enn våre tradisjonelle konkurrenter. Vi leverer kvalitetsvarer og vi er meget gode på pris, service og hurtig levering. Alle våre produkter er kjøpt inn i Norge fra kjente norske leverandører. 

Gullbutikken er i stor grad en familiebedrift. Vi har vår ekspertise innenfor urmaker og gullsmed yrket i gjennom 4 generasjoner, helt siden 1935. Gullbutikken startet virksomheten i 2003 og var den aller første ur og gullsmykkeforretningen på nett i Norge. 

Da vi startet var utfordringen å overbevise kundene om at det er trygt å handle denne type varer på nett. I dag er situasjonen annerledes og kundene er mer komfortable. Du er beskyttet på mange måter. Angrerett, trygge betalingsløsninger og et sterkt forbrukerombud. Du kan til og med velge å betale først etter at du har fått varen. Alt dette gjør at det ikke lenger er et tema for norske nettbutikker. I dag er faktisk smykker og klokker den syvende mest solgte varen på nett.
<h2>Norsk garanti</h2>

Norsk garantiMange norske serviceverksteder og butikker er ikke villige til å ta i mot ur og klokker kjøpt på utenlandske nettbutikker. Dette er ikke tilfelle om du handler av oss. Da har du full garanti og servicemuligheter.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Vi vet det kan være fristende å handle klokker fra utenlandske forretninger da det mange ganger fristes med gode tilbud og rimeligere varer. Men vær klar over at du vil få problemer med service og garanti på din klokke om uret er kjøpt i utenlandske nettbutikker. Vi har norsk garanti å samarbeider med hovedverkstedet.

Det følger med bruksanvisninger på norsk og garantibevis til hver modell. Det anbefales å lese disse nøye da vilkårene for garantien står beskrevet der.

Profesjonelle dykkerklokker blir brukt av dykkere som er avhengig av en klokke de kan stole på. Det er juridiske ansvarsforhold knyttet til en service. Dykkerurtest, batteriskift og service blir derfor foretatt hos autoriserte urmakerverksted. Batteriskift og service på dykkeruret bør gjennomføres en gang pr. år. Dette innefatter batteriskift, skifting av pakninger, trykktest og kontroll av dybdemåler. 

Gullbutikken.no har avtale med autorisasjonsgiver om gjennomføring av service på dykkerur. Service blir gjennomført på deres hovedverksted. Uret er i de aller beste hender.

<h2>Ingen tollavgifter - Norsk nettbutikk</h2>

Ingen tollavgifter - Norsk nettbutikkUtenlandske nettbutikker frister ofte med billige varer. Har du tenkt på toll, leveringstider, angrefrist, garantier, risiko samt ulempene med retur? 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Det kan fort bli dyrt om du handler fra en utenlandsk nettbutikk. Verkstedene nekter service, tollavgiftene kommer i tillegg, frakt tar lang tid og retur ved for eksempel angrerett er kostbart (om du i det heletatt har angrerett). 

Handler du av oss, er du dekket på alle måter. Vi har hurtig levering, norsk garanti og service, 14 dager angrefrist på klokker og ingen tollavgift.
<h2>14 dager angrefrist</h2>

14 dager angrefristDu har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Dette innebærer at du kan melde i fra til oss innen 14 dager etter at du har mottatt varen for ubegrunnet å angre kjøpet.

Vis mer +Vis mindre -
expand
Mange utenlandske nettbutikker tilbyr ikke angrefrist eller overholder den. Hos oss kan du være sikker på at du har 14 dagers angrefrist på klokken du har handlet. Ubetinget. 

Når vi har mottatt varen i retur vil vi tilbakebetale beløpet. 

Les mer om angrerettloven og fremgangsmåte her.
<h2>Gratis frakt og hurtig levering</h2>

Gratis frakt og hurtig leveringNormalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Normalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Frakten er gratis. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. Du vil få sporingsnummer av oss og en hentelapp fra ditt lokale postkontor. Varen kviteres ut på posten med legitimasjon (for din sikkerhet).Enkelte ringer, ørepynt og anheng kan ha en utvidet leveringstid på 10 til 14 dager. Grunnen til den utvidede leveringstiden er at ringen monteres etter dine valg. Ringen skal først størrelsestilpasses hos gullsmed så til diamantfatter og til slutt til gullsmed igjen for rhodinering. Leveringstiden anses allikevel som meget hurtig, da tradisjonelle gullsmeder mange ganger har en leveringstid på 4 til 6 uker. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.