go to checkout

CITIZEN Promaster Aqaland Eco- Drive Dykkerklokke BJ2111-08E

CITIZEN Promaster Aqaland Eco- Drive Dykkerklokke BJ2111-08E
Norges eldste ur og gullsmed på nett
Trygg betalingHurtig LerveringLave Priser
Høy KvalitetNorsk GarantiUtvidet Angrerett
  • Detaljer
  • Om CITIZEN
  • Eco- Drive
  • Norsk garanti
  • Viktig infofrmasjon
  • Lave priser
  • Utvidet angrefrist
  • Trygghet
  • Hurtig levering
product-detail

DetaljerEco-Drive. 20 atm (200 - 300 meter/dykker). Dybdemåler. Minne for maksimum dybde. Kronograf. Power Reserve indicator (Viser hva uret har igjen av strøm).
<h2>Om CITIZEN</h2>

Om CITIZENDenne siden er under arbeid
Vis mer +Vis mindre -
expand
CITIZEN som er et japansk selskap er en av verdens største produsenter av klokker og ur. De leverer meget gode og solide kvalitets- ur til riktige priser.

Det følger med bruksanvisninger på norsk og garantibevis til hver modell. Det anbefales å lese disse nøye da vilkårene for garantien står beskrevet der.

<h2>CITIZEN Eco- Drive</h2>

CITIZEN Eco- DriveECO-DRIVE er fellesbetegnelsen for energi- systemet som konverterer lys, varme eller bevegelser til elektrisk energi. Batteriskift blir unødvendig og man sparer jordens begrensede energiressurser.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Noen av Citizens mange milepæler er bl.a. verdens første solarklokke (1975) verdens første dykkerklokke med elektronisk dybdemåler (1985) og med PC-interface (1990). I 1994/95 introduserte de kanskje den viktigste nyvinningen, ECO-DRIVE, som enkelt oversatt betyr ”aldri mer batteriskift”. 

ECO-DRIVE er fellesbetegnelsen for energi- systemet som konverterer lys, varme eller bevegelser til elektrisk energi. Batteriskift blir unødvendig og man sparer jordens begrensede energiressurser. Slik fungerer Eco- Drive:

Solskinn eller en hvilken som helst kunstig lyskilde absorberes gjennom krystallene og tallskiven. Citizen bruker spesialfiltre som gjør det mulig med et bredt utvalg av farger og design på tallskivene. Et solcellepanel under skiven konverterer lyset til elektrisk energi som deretter får klokken til å gå. Med regelmessig eksponering for lys vil ECO-DRIVE kontinuerlig lade seg selv for resten av livet. ECO-DRIVE's revolusjonerende energicelle lagrer nok energi til å betjene klokken i opp til utrolige 180 dager (avhengig av modell) selv om det er mørkt. 


BRUKERVEILEDNING FOR FØRSTEGANGSBRUK OG IGANGSETTELSE AV ECO- DRIVE 
:1. Trekk kronen helt ut, dvs. to hakk (i noen tilfeller må kronen skrus opp og så trekkes ut). 
2. Legg uret under et lys som f.eks. på kjøkkenbenken over natten. 
3. Uret er fulladet og klar for bruk etter 24 timer. 
4. Trykk kronen inn (eventuelt skru den igjen). Uret vil nå begynne å gå. 

Hvis ditt Eco- Drive ur blir gjemt, skult under din genser på vinteren eller blir lagt bort for en stund lever det videre på den energien som den har lagret opp. Etter en god stund må uret tilbake i lyset. Ved normal bruk og eksponering for lys vil uret aldri gå tom for energi.
<h2>Norsk garanti</h2>

Norsk garantiMange norske leverandører og butikker er ikke villige til å ta i mot ur og klokker kjøpt på utenlandske nettbutikker. Dette er ikke tilfelle om du handler av oss. Da har du full garanti og servicemuligheter.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Du kan få problemer med service på din klokke om uret er kjøpt i utenlandske nettbutikker. Vi har norsk garanti å samarbeider med hovedverkstedet.
<h2>Viktig informasjon om service på dykkerur</h2>

Viktig informasjon om service på dykkerurCitizen Promaster er profesjonelle dykkerklokker og blir brukt av dykkere som er avhengig av en klokke de kan stole på. Det er juridiske ansvarsforhold knyttet til en dykkerurtest. Batteriskift og service blir derfor foretatt hos autoriserte urmakerverksted.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Batteriskift og service på dykkeruret bør gjennomføres en gang pr. år. Dette innefatter batteriskift, skifting av pakninger, trykktest og kontroll av dybdemåler. 

Citizen Promaster er profesjonelle dykkerklokker og blir brukt av dykkere som er avhengig av en klokke de kan stole på. Det er juridiske ansvarsforhold knyttet til en dykkerurtest. Batteriskift og service må derfor bli foretatt hos et autorisert urmakerverksted. 

Gullbutikken.no har avtale med autorisasjonsgiver om gjennomføring av service på dykkerur. Service blir gjennomført på deres hovedverksted. Uret er i de aller beste hender. 

Alle service henvendelser skal rettes til www.feras.no. Legg ved leveringsbekreftele ved alle henvendelser. 

Det følger med bruksanvisninger på norsk og garantibevis til hver modell. Det anbefales å lese disse nøye da vilkårene for garantien står beskrevet der.
<h2>Lave priser</h2>

Lave priserHvordan kan vi tilby så lave priser?

Dette gjennomføres med lavere driftskostnader og bedre tilgjengelighet for forbrukerne i motsetning til de tradisjonelle gullsmykkeforretningene. Vi har åpent for hele landet hele døgnet og våre målgrupper er ikke begrenset til et lite område. Vi kan følgelig selge mer varer til mindre priser.

Vis mer +Vis mindre -
expand

Store aktører og kjeder kan selvfølgelig ikke utkonkurrere sine egne tradisjonelle forretninger via Internett. Gullbutikken.no er en ren nettbutikk og har ingen tilhørighet til noen kjede eller tradisjonell gullsmykkeforetning med store driftskostnader. Vi trenger også av den grunn ikke ta hensyn til ordinære priser.
<h2>Utvidet angrefrist</h2>

Utvidet angrefristDu har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Du har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker. Dette innebærer at du kan melde i fra til oss innen 30 dager etter at du har mottatt varen for ubegrunnet å angre kjøpet. Når vi har mottatt varen i retur vil vi tilbakebetale beløpet. 

Les mer om angrerettloven og fremgangsmåte her.
<h2>Det er helt trygt å handle på Gullbutikken</h2>

Det er helt trygt å handle på GullbutikkenVåre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Det er helt trygt å handle på gullbutikken.no. Vi samarbeider med norges største leverandører og deres ekspertise, og innkjøpsvolum gjør det slik at varene er kvalitetsjekket gjennom flere ledd. Våre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning. 

Mange ville kanskje spurt seg om hvordan en kan være sikker på hva man får ved handel over nett. Vi spør deg heller om hvordan kan du være sikker på hva du får over disk? De færreste har fagkompetanse når det gjelder smykker og diamanter, og det vil være umulig å se med det blotte øye om du for eksempel har fått en god eller mindre god diamant. 

Gjennom våre store leverandører kan du være helt sikker på at du får rett vare. Du har også angrerett når du handler på nett!
<h2>Hurtig levering</h2>

Hurtig leveringNormalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Normalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Fraktpris på forsikret sending er kr 150,- Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. Du vil få sporingsnummer av oss og en hentelapp fra ditt lokale postkontor. Varen kviteres ut på posten med legitimasjon (for din sikkerhet).Enkelte ringer, ørepynt og anheng kan ha en utvidet leveringstid på 10 til 14 dager. Grunnen til den utvidede leveringstiden er at ringen monteres etter dine valg. Ringen skal først størrelsestilpasses hos gullsmed så til diamantfatter og til slutt til gullsmed igjen for rhodinering. Leveringstiden anses allikevel som meget hurtig, da tradisjonelle gullsmeder mange ganger har en leveringstid på 4 til 6 uker. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.