go to checkout

4,4 mm Cordel Hul Tråd 585 gullkjede

4,4 mm Cordel Hul Tråd 585 gullkjede
Norges eldste ur og gullsmed på nett
Høy kvalitetUtvidet angrefristLivstidsgaranti
Gratis fraktHurtig lerveringLave priser
 • Detaljer
 • Lengden på kjedet
 • Trygghet
 • Om 585 gull
 • Lave priser
 • Livstidsgaranti
 • Utvidet angrefrist
 • Gratis frakt og hurtig levering
 • Høy kvalitet
product-detail

DetaljerLeveres med karabinlås.
<h2>Lengden på kjedet</h2>

Lengden på kjedetLurer du på lengden du skal ha på kjedet? I denne artikkelen forklarer vi deg hvordan!
Vis mer +Vis mindre -
expand


Tilpass smykket ved å velge lengde fra variasjonsvelgeren. Priser og vekt vil forandre seg etter dine valg. 


Kvinner: Et normalt kort halskjede for kvinner er mellom 38 til 42 cm avhengig av hennes hals. Normal lengde på armbånd for kvinner er 19 cm. 


Menn: Menn velger ofte kjeder i 45 eller 50 cm lengde. Normal lengde for armbånd til herrer er 21 cm.


Når det gjelder hals så er det smak og behag, noen liker lange halskjeder andre liker korte. 


Er du usikker anbefaler vi å bruke et målebånd til hals og håndledd, men husk og gi det ca. to cm ekstra på håndleddet slik at det ikke blir for stramt. Husk at tykkere/bredere kjeder og armbånd bygger mer rundt halsen og håndleddet. Når du vet hvilken størrelse du skal ha, benytt variasjonsvelgeren å velg den lengden som er nærmest. Eksempel: Hvis du har regnet ut at du trenger lengde 20 cm, men lengden ikke finnes - velg 21 cm. Guide til kjedelengder

Kjedelengder
<h2>Det er helt trygt å handle på Gullbutikken</h2>

Det er helt trygt å handle på GullbutikkenVåre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Det er helt trygt å handle på gullbutikken.no. Vi samarbeider med norges største leverandører der deres ekspertise og innkjøpsvolum gjør det slik at varene er kvalitetsjekket gjennom flere ledd. Våre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning. 

Mange ville kanskje spurt seg om hvordan en kan være sikker på hva man får ved handel over nett. Vi spør deg heller om hvordan kan du være sikker på hva du får over disk? De færreste har fagkompetanse når det gjelder smykker og diamanter, og det vil være umulig å se med det blotte øye om du for eksempel har fått en god eller mindre god diamant. 

Gjennom våre store leverandører kan du være helt sikker på at du får rett vare. Du har også angrerett når du handler på nett!
<h2>Hva er karat, finhetsstempel å hva menes med 585 gull?</h2>

Hva er karat, finhetsstempel å hva menes med 585 gull?Alle kjeder og ringer leveres i 585 gull som er noe høyere enn 14 karat er standard i Norge.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Rent gull er et meget mykt edelmetall og blandes (legeres) derfor ut med for eksempel kobber for å gjøre dette mer egnet, slitesterkt og solid når det skal lages smykker. 

For å få 585 (14 kt.) gull må blandingen inneholde 58,5 % rent gull, dvs. i ett kilo må det være 585 g rent gull (585/1000). 

I utlandet er det normalt å stemple varene med 18, 14, 9 og 8 karat. 

I Norge er det ikke lov å stemple og angi finheten på varen med for eksempel 14 karat. I slike tilfeller skal det stemples med 585. 

Alle smykker fra Gullbutikken.no leveres med finhetsstempel 585 og ansvarsstempel fra leverandør. 

Dette er de mest brukte betegnelsene og stemplene du finner på smykker: 

 • 585 (14 kt. - norsk std.) 
 • 750 (18 kt.) 
 • 917 (22 kt.) 
 • 999,9 (24 kt.) 

Gull kan ikke ødelegges med vann, vind og vær i motsetning til for eksempel sølv, kobber, aluminium eller andre metaller som ruster eller kan ødelegges helt. 

Gull holder seg alltid like skinnende og fortryllende.
<h2>Lave priser</h2>

Lave priserHvordan kan vi tilby så lave priser?

Dette gjennomføres med lavere driftskostnader og bedre tilgjengelighet for forbrukerne i motsetning til de tradisjonelle gullsmykkeforretningene. Vi har åpent for hele landet hele døgnet og våre målgrupper er ikke begrenset til et lite område. Vi kan følgelig selge mer varer til mindre priser.

Vis mer +Vis mindre -
expand

Store aktører og kjeder kan selvfølgelig ikke utkonkurrere sine egne tradisjonelle forretninger via Internett. Gullbutikken.no er en ren nettbutikk og har ingen tilhørighet til noen kjede eller tradisjonell gullsmykkeforetning med store driftskostnader. Vi trenger av den grunn ikke ta hensyn til ordinære priser.
<h2>Livstidsgaranti</h2>

LivstidsgarantiSmykkene er så kraftige å så solide at vi her ingen problem med å gi dem livstidsgaranti. Dette er et smykke som skal brukes daglig i mange år å kanskje hele livet ut. Derfor er det viktig å velge høy kvalitet som tåler tidens tann.
Vis mer +Vis mindre -
expand
GULLBUTIKKEN.NO tilbyr ene og alene høykvalitetsprodukter. Våre produkter er faktisk så godt og sterkt laget at vi kan tilby livstidsgaranti på alle smykker som kommer fra oss.


Kjøperen kan ikke gjøre krav gjeldene mot GULLBUTIKKEN.NO (eller leverandør), dersom feilen er følge av: Tap, tyveri, mangelfullt vedlikehold, ytre skader, vanlig slitasje ved bruk eller annen uforsvarlig behandling. Uhell eller andre hendelser etter levering som ligger utenfor GULLBUTIKKEN.NO kontroll. Inngrep eller reparasjon utført av person som ikke er autorisert reparatør av vedkommende produkt, eller bruk av ikke- originale reservedeler, vil medføre at garantien ikke lenger er gyldig. Kvittering med ordrenummer må sendes med ved eventuelle reklamasjoner. Kontakt GULLBUTIKKEN.NO for veiledning før du sender inn smykket.

<h2>Utvidet angrefrist</h2>

Utvidet angrefristDu har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Du har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker. Dette innebærer at du kan melde i fra til oss innen 30 dager etter at du har mottatt varen for ubegrunnet å angre kjøpet. Når vi har mottatt varen i retur vil vi tilbakebetale beløpet. 

Les mer om angrerettloven og fremgangsmåte her.
<h2>Gratis frakt og hurtig levering</h2>

Gratis frakt og hurtig leveringNormalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Normalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Frakten er gratis. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. Du vil få sporingsnummer av oss og en hentelapp fra ditt lokale postkontor. Varen kviteres ut på posten med legitimasjon (for din sikkerhet).Enkelte ringer, ørepynt og anheng kan ha en utvidet leveringstid på 10 til 14 dager. Grunnen til den utvidede leveringstiden er at ringen monteres etter dine valg. Ringen skal først størrelsestilpasses hos gullsmed så til diamantfatter og til slutt til gullsmed igjen for rhodinering. Leveringstiden anses allikevel som meget hurtig, da tradisjonelle gullsmeder mange ganger har en leveringstid på 4 til 6 uker. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.
<h2>Kvaliteten ligger i detaljene</h2>

Kvaliteten ligger i detaljeneSmykker varierer stort i kvalitet, farge og design fra produsent til produsent. Derfor bruker vi en av Norges største leverandører som leverer de absolutt peneste og beste kvalitetsproduktene.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Smykker varierer stort i kvalitet, farge og design fra produsent til produsent. Derfor bruker vi en av Norges største leverandører som leverer de absolutt peneste og beste kvalitetsproduktene. 

Smykket blir levert med finhetsstempel og ansvarsstempel.

Dette er et smykke som skal brukes daglig i mange år og det er derfor viktig å velge et som er slitesterkt og har en god kvalitet, spesielt med tanke på for eksempel lås eller diamantfatting. 

Våre produkter tilfredsstiller disse kravene på aller beste måte. Alle produkter som er solgt blir nøye kvalitetssjekket før de sendes rekommandert til deg.