go to checkout

2,0 mm Anker med plate 585 gullarmbånd

2,0 mm Anker med plate 585 gullarmbånd
Norges eldste ur og gullsmed på nett
Høy kvalitetUtvidet angrefristLivstidsgaranti
Gratis fraktHurtig lerveringLave priser
  • Detaljer
  • Livstidsgaranti
  • Lave priser
  • Utvidet angrefrist
  • Trygghet
  • Gratis frakt og hurtig levering
product-detail

DetaljerArmbåndet kan justeres mellom 12 - 14 cm. etter som barnet vokser. Leveres med plate for gravering. Mål: 3,5 x 26,3 mm.
<h2>Livstidsgaranti</h2>

LivstidsgarantiSmykkene er så kraftige å så solide at vi her ingen problem med å gi dem livstidsgaranti. Dette er et smykke som skal brukes daglig i mange år å kanskje hele livet ut. Derfor er det viktig å velge høy kvalitet som tåler tidens tann.
Vis mer +Vis mindre -
expand
GULLBUTIKKEN.NO tilbyr ene og alene høykvalitetsprodukter. Våre produkter er faktisk så godt og sterkt laget at vi kan tilby livstidsgaranti på alle smykker som kommer fra oss.


Kjøperen kan ikke gjøre krav gjeldene mot GULLBUTIKKEN.NO (eller leverandør), dersom feilen er følge av: Tap, tyveri, mangelfullt vedlikehold, ytre skader, vanlig slitasje ved bruk eller annen uforsvarlig behandling. Uhell eller andre hendelser etter levering som ligger utenfor GULLBUTIKKEN.NO kontroll. Inngrep eller reparasjon utført av person som ikke er autorisert reparatør av vedkommende produkt, eller bruk av ikke- originale reservedeler, vil medføre at garantien ikke lenger er gyldig. Kvittering med ordrenummer må sendes med ved eventuelle reklamasjoner. Kontakt GULLBUTIKKEN.NO for veiledning før du sender inn smykket.

<h2>Lave priser</h2>

Lave priserHvordan kan vi tilby så lave priser?

Dette gjennomføres med lavere driftskostnader og bedre tilgjengelighet for forbrukerne i motsetning til de tradisjonelle gullsmykkeforretningene. Vi har åpent for hele landet hele døgnet og våre målgrupper er ikke begrenset til et lite område. Vi kan følgelig selge mer varer til mindre priser.

Vis mer +Vis mindre -
expand

Store aktører og kjeder kan selvfølgelig ikke utkonkurrere sine egne tradisjonelle forretninger via Internett. Gullbutikken.no er en ren nettbutikk og har ingen tilhørighet til noen kjede eller tradisjonell gullsmykkeforetning med store driftskostnader. Vi trenger av den grunn ikke ta hensyn til ordinære priser.
<h2>Utvidet angrefrist</h2>

Utvidet angrefristDu har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker.
Vis mer +Vis mindre -
expand

Du har etter norsk lov 14 dagers angrerett. Vi tilbyr bedre betingelser å er så sikre på våre produkter at vi utvider angreretten til hele 30 dager på alle smykker. Dette innebærer at du kan melde i fra til oss innen 30 dager etter at du har mottatt varen for ubegrunnet å angre kjøpet. Når vi har mottatt varen i retur vil vi tilbakebetale beløpet. 

Les mer om angrerettloven og fremgangsmåte her.
<h2>Det er helt trygt å handle på Gullbutikken</h2>

Det er helt trygt å handle på GullbutikkenVåre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning.
Vis mer +Vis mindre -
expand
Det er helt trygt å handle på gullbutikken.no. Vi samarbeider med norges største leverandører der deres ekspertise og innkjøpsvolum gjør det slik at varene er kvalitetsjekket gjennom flere ledd. Våre leverandører er store kunder og blir tatt godt vare på av produsentene. Dette gjør at handelen på gullbutikken.no mange ganger er tryggere enn i en enkeltstående forretning. 

Mange ville kanskje spurt seg om hvordan en kan være sikker på hva man får ved handel over nett. Vi spør deg heller om hvordan kan du være sikker på hva du får over disk? De færreste har fagkompetanse når det gjelder smykker og diamanter, og det vil være umulig å se med det blotte øye om du for eksempel har fått en god eller mindre god diamant. 

Gjennom våre store leverandører kan du være helt sikker på at du får rett vare. Du har også angrerett når du handler på nett!
<h2>Gratis frakt og hurtig levering</h2>

Gratis frakt og hurtig leveringNormalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. 
Vis mer +Vis mindre -
expand
Normalt er leveringstiden på alle produkter ca. 2 til 5 virkedager. Frakten er gratis. Varene blir sendt med forsikret pakke å vi står ansvarlige helt til du henter varen på posten. Du vil få sporingsnummer av oss og en hentelapp fra ditt lokale postkontor. Varen kviteres ut på posten med legitimasjon (for din sikkerhet).Enkelte ringer, ørepynt og anheng kan ha en utvidet leveringstid på 10 til 14 dager. Grunnen til den utvidede leveringstiden er at ringen monteres etter dine valg. Ringen skal først størrelsestilpasses hos gullsmed så til diamantfatter og til slutt til gullsmed igjen for rhodinering. Leveringstiden anses allikevel som meget hurtig, da tradisjonelle gullsmeder mange ganger har en leveringstid på 4 til 6 uker. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.